DOBRODOŠLI

Autoklub Jastrebarsko utemeljen je 1951. godine kao sekcija narodne tehnike, te neprekidno radi i djeluje 60 godina. 

U sklopu sekcije otvorena je i Autoškola Autoklub Jastrebarsko jedna je od najstarijih autoškola u Zagrebačkoj županiji, a ujedno ima najdužu tradiciju u osposobljavanju kandidata za vozače na području jastrebarskog kraja.

 

1991. godine otvorena je stanica za tehnički pregled vozila u sklopu Autokluba Jastrebarsko. Zbog većeg opsega posla 2008. godine na istoj lokaciji otvorena je i druga linija za tehnički pregled vozila.

 

Autoklub kao udruga građana obavlja slijedeće djelatnosti:

  • Autoškola (obučavanje kandidata za A, A1, A2, B i AM kategorije)
  • Mehanička radionica za popravak i servisiranje vozila
  • Služba pomoći na cesti (0-24h)
  • Stanica za tehnički pregled vozila (tehnički pregledi i produženje registracije, homologacija automobila i traktora, atesti lakih prikolica, plinskih instalacija, auto kuka) 

Osim ovih djelatnosti u sklopu kluba postoji služba članstva, gdje se možete učlaniti ili produžiti članstvo, izdajemo međunarodne vozačke dozvole (https://www.hak.hr/ino/mvd/) i dozvole za upravljanje tuđim vozilom (https://www.hak.hr/ino/dozvola/), a možete zatražiti i pristupnicu za zajedničku karticu HAK-DINERS (https://www.erstecardclub.hr/hr/privatne-kartice/diners-club/diners-club-hak).

Osim pogodnosti za članove (besplatne kontrole antifriza, svjetala, kočnica, upravljačkog mehanizma, vršimo i pripreme vozila za EKO TEST u našem autoservisu) rade se predavanja i takmičenja te tradicionalno prometno preventivne akciju za djecu školskog uzrasta “Sigurno u prometu”. 

   

NOVOSTI

Dogovor za novi tečaj biti će u ponedjeljak 21. 12. od 19:15

ONLINE nastava će se održati zbog novih mjera u trajanju od 26.11-21.12.2020.

POKLON SVIM KANDIDATIMA

Autoklub Jastrebarsko nagrađuje svakog svog polaznika autoškole sa paketom START članstva u HAK-u nakon uspješnog završetka osposobljavanja u autoškoli.

Start paket

Zamjena guma

Za sve članove HAK-a pružamo besplatnu uslugu montaže, demontaže i balansiranja guma.